Ferie på Bornholm - Hasle feriecenter

Så er vi nået til sommerferien 2014.

Ferien startede med en tur i Operaen hvor Melina og jeg var inde at se "den lille havfrue" og dernæst - ligesom sidste år - en tur i Tivoli. 

Operaturen var en fantastisk fornøjelse. Vi tog toget til København, og startede med at spise på Jensens Bøfhus. Melina var stolt, det var første gang hun skulle ud at spise på restaurant med mig alene. Som hun kaldte det "en rigtig pigetur - bare Mor og mig". Efterfølgende tog vi bussen til Operahuset ved Holmen. En fed tur, syntes Melina. Vi kørte forbi Christiansborg, Christiania og mange andre seværdigheder og jeg forsøgte at fortælle/besvare spørgsmål så godt jeg nu kunne. Forestillingen var helt suveræn. Sjældent har jeg set Melina så begejstret. Hun levede sig helt ind i forestillingen. Vi sad på 2. række så der var frit udsyn. Hun sang med på sangene sammen med de andre børn. Det var en oplevelse i sig selv at observere hende.

Tivolituren var, som altid en rigtig god ide og vi nød det alle fire! Vi spiste i Grøften, hvor vi fik en første klasses betjening. Vi blev alle sammen forkælede, også Rico blev forkælet, med godbidder og vand. Efterfølgende gik vi rundt og prøvede de forskellige forlystelser og midt i det hele så Melina en påfugle-familie med små unger - dem måtte hun have billeder af (de kan ses nedenfor).

Et par dage efter to vi afsted til Bornholm. Det var et dejligt sted vi havde valgt. Hasle feriecenter, et dejligt sted med swimming pool, restaurant, gode fællesfaciliteter og en dejligt sommerhus med god plads til os alle sammen. 

Vi besøgte Svaneke, Gudhjem, Snogebæk og Allinge (se billeder nedenfor), som de faste steder, vi bare skal besøge når vi er på Bornholm. Men i år havde vi også et andet mål: Min veninde fra Borholm, som jeg havde mødt under mit ophold på Gigthospitalet SANO-Skælskør skulle vi besøge og det var rigtigt hyggeligt. Vi besøgte hende og hendes familie i Aakirkeby og havde nogle rigtig dejlige dage sammen med dem. Min veninde, Nina og jeg forsøger at holde kontakten, og det er ikke svært for vi har så mange ting at tale om hvergang vi ses, og det bedste af det hele er, at vi kan grine sammen. Hun har det lige som jeg, hun ser alting i billeder. 

Hun kommer og besøger mig senere på sommeren til september, så skal vi have en hyggelig dag sammen i Næstved.

Efter vi kom hjem fra Bornholm skulle vi gøre klar til at Melina skulle i skole - starte i 3.klasse (se andet sted her på hjemmesiden) og jeg skulle starte på arbejde igen.

Nedenfor kan man se en masse af vore feriebilleder.


😋 😘 😋 😘