Melinas familie

Her er jeg!!

Her er jeg! Jeg hedder altså Melina og jeg er født den 27. juli 2005.

Jeg bor i Næstved sammen med min mor Lene og min far Claus.

Om dagen går jeg i skole. Jeg går i 3. klasse på Sydbyskolen.

Da jeg var lille blev jeg passet i dagplejen hos Dorthe som jeg var meget glad for.

Jeg har også gået i børnehave - jeg gik i Svalen og det var en god børnehave.

Min mor siger at jeg er en fræk tøs, men det må hun kunne forstå for jeg er jo en rigtig (drenge)pige som elsker at lave ballade, men jeg er altså også sød - det meste af tiden - bare spørg min tante Mette!!!

Min mormor og morfar

Min mormor og morfar blev gift den 4. september 1954 i Virum Kirke - (faktisk samme dato og sted som min mor og far blev gift, blot i 1999).
Min mormor er født den 6. september 1929 og min morfar er født den 4. maj 1931.
De har 3 børn
- min morbror Einar - født den 15. oktober 1955
- min morbror Steven - født den 13. juli 1959
- min mor Lene - født den 15. oktober 1966

Jeg mistede min mormor i 2014, hun var meget syg. Nu bor min morfar alene på Frederiksberg.    

Min mor

Min mor hedder Lene og er født den 15. oktober 1966.

Hun fik mig da hun var 38 år gammel! Hun havde prøvet at få mig i 8 år, men så endelig kom jeg!

Min mor er uddannet translatør í engelsk, det betyder at hun arbejder med sproget engelsk, hun arbejder på RUC og jeg er tit med hende på arbejde når jeg har ferie fra skolen.

Min farmand!

Min farmand hedder Claus, han er den bedste farmand i hele verden! Han har det ikke nemt, for han kan desværre ikke se særlig meget, men han er fuld af skæg og ballade og jeg elsker at lege med min far. Vi gynger, vi danser, vi spiller bold, rutcher på rutchebane (der er mor med for vi tør ikke rigtig alene)  -  også selv om han ikke ser særligt godt!

Farmand tager mig også med ud på tur sammen med Rico - vores (far's) bamsehund - jeg kaldte ham Hodde da jeg var lille, for det synes jeg passede bedst til den!

Hodde - min allerbedste bamse - næst efter Peter Plys!

Rico (Hodde) kom til os i maj 2006, han er fra den 16. februar 2005 så vi er næsten lige gamle. Han er en stor sort labrador og han er virkelig stor - større end de almindelig labrador hunde.

Han er en god hund og jeg elsker ham meget højt. Han hjælper min far fordi han ikke ser så godt! Rico er en førerhund! - men også min hund (når far ikke bruger ham).

Rico er nu 10 år gammel og når han skal pensioneres håber vi at vi kan få lov til at beholde ham - og så bliver han min hund.

Min morbror Einar

Her er min morbror Einar. Han er en rigtig god morbror og jeg ved at han elsker mig meget højt. Han er altid parat til at hjælpe mig og mine forældre.

Han er gift med Tante Mette og de har 2 børn - Michael og Nickolai.

Jeg er så glad for at morbror og tante er flytte tættere på os - de flyttede fra Ishøj til Ringsted den 1. juli 2007.

Min tante Mette

Her er min tante Mette. Hun er gift med min morbror Einar. Hun elsker mig også meget højt. Det er sjovt at være hos tante Mette for hun har mange DVD'ere som jeg får lov til at se og jeg får også lov til at spille på hendes computer.

Når jeg er ude at besøge tante Mette, hygger vi os meget. Det er så sjovt at komme ud til tante og morbror, fordi man må alt det man ikke må hjemme!!

Min fætter Michael

Her er min fætter Michael. Han er min ældste fætter og hans mor og far er min morbror Einar og tante Mette. Han er født den 5. april 1978, så han er 27 år ældre end mig, men det gør ikke noget for vi kommer godt ud af det med hinanden alligevel. Fætter Michael har taget en uddannelse som stationsbetjent hos http://www.Railion.dk - Det gamle DSB gods. Læs mere om firmaet på linket ovenover.

Min fætter Nickolai

Her er min fætter Nickolai. Han er min næstældste fætter og han er bror til min fætter Michael. Han er født den 29. oktober 1980, så han er 25 år ældre end mig, men det gør heller ikke noget, da jeg også kommer godt ud af det med ham. Fætter Nickolai er uddannet sygeplejeske. Så behøver jeg ikke at være nervøs for at komme til at fejle noget!!!!!

Min morbror Steven

Her er min morbror Steven. Ham kender jeg desværre ikke ret godt. Han bor på Fyn.

Han har to børn -

- Andreas født den 13. november 1989
- Anders født den 26. oktober 1992

Min fætter Andreas

Her er min fætter Andreas. Han er søn af min morbror Steven fra Fyn. Jeg ved ikke så meget om ham ud over at han er en sød fyr og at han er kok - og mig som elsker mad!!!!!!!!!! Han kender sikkert nogle gode retter lige til min mave!!

Billedet er lidt gammelt - for jeg har ikke set Andreas siden jeg var helt spæd, men jeg håber meget at jeg kommer til at se ham igen så vi kan få skiftet billedet ud.

Min fætter Anders

Her er min fætter Anders. Han er søn af min morbror Steven. Ham mødte jeg for lang tid siden hos min mormor og morfar, hvor han var på besøg. Vi havde et par gode timer sammen. Han er uddannet i butik og kan godt lide at spille badminton.

Billedet her er taget af min mor hjemme hos min mormor og morfar, jeg var ikke ret stor, men det er et af de eneste billeder jeg har af min fætter Anders.

Der findes ikke nyere billeder.

Min farmor

Min farmor er fra 1934. Hun blev gift med min farfar i 1955 så de har været gift i maaaange år. Min farmor mistede jeg i 2013. Hende og farfar boede i Rødovre i en lejlighed med mange små rum og det var sjovt at rende rundt i alle rummene og lukke alle dørerne.

Min farfar

Her er min farfar - han ser lidt sur ud på dette billede, men det er han ikke - han kan bare ikke lide at blive fotograferet - det forstår jeg ikke - det er da dejligt at blive fotograferet.

Farfar er fra 1934 ligesom farmor. Farfar bor i Rødovre, og jeg kan godt lide at besøge ham der, vi får altid lækker mad som farfar køber ude i byen, han gider nemlig ikke at lave mad.